Frankrigsgade

 

Projektet er en total renovering af friarealerne for boligforeningen Vibo afd. 111, på Frankrigsgade i København.
De funktionelle behov etableres langs bebyggelsens facade, så at det frigøres et stort friareal centralt i gårdrummet. Her anlægges et grønt og frodigt område med plads til ophold, leg og bevægelse – et nyt mødested for beboerne. Området er inddelt i forskellige zoner, der appellerer til forskellige typer af ophold, både for små grupper og større selskaber.
Et samlende og gennemgående træk, er specialdesignede møbler i egetræ, som fungerer som afgrænsning, opholds-, sidde- og legeelementer. Der etableres en legerute på tværs af de forskellige områder i gården.

Der etableres en boldbane og en legeplads med klatreinventar, balanceleg, trampoliner og rutsjebane.

En stor del af projektet er designet af cykelskure, affaldsgårde og skure i egetræ. Alle i samme materialer og i samme æstetiske udtryk. Klatreplanter bruger væggene som voksested og dermed bliver gårdrummet mere grønt. Projektet bliver udført i 2015.