Vi designer levende rammer for menneskers liv

Hos Thing Brandt Landskab skaber vi æstetisk, funktionel og bæredygtig landskabsarkitektur, der danner grobund for ejerskab, aktiviteter og oplevelser hos beboere og brugere.

 

Vi tager vores fag alvorligt og gør en ære ud af at udfordre vanetænkning. Vi dyrker de kreative sider af arkitekturen, både i helhedstænkningen og i detaljen, og vi søger altid give et originalt bud på projektets løsning. Vi tror på dialog, videndeling og idéudveksling. Vi er lydhøre og gode til at sparre og forstå komplekse udfordringer – og vi lægger vægt på at være præcise og overbevisende i vores formidling og leverancer.

 

Bæredygtighed er et grundlæggende princip for vores arbejde. Det handler om miljø- og klimahensyn, men også om økonomisk fornuft, materialevalg, fremtidssikring og om at dyrke en mangfoldighed af liv. Thing Brandt Landskab arbejder med alle former for landskabs-arkitektur i byrummet såvel som landskabet. Vi varetager alle rådgivningsfaser; fra konceptudvikling og borgerinddragelse til skitsering, detailprojektering og tilsyn, når projektet skal udføres. Thing Brandt Landskab blev dannet af Kathrine Brandt og Marie Thing, og i dag består tegnestuen af 12 arkitekter og landskabsarkitekter. Thing Brandt Landskab er organiseret i Danske Arkitekter.

 

Læs mere i vores booklet